Välkommen till en riktigt bra butik

Najc Jakt & Fiske startades 2011 då vi kände att tiden var mogen för en butik som verkligen sätter kvalitén och servicen i fokus.

Vi som jobbar på Najc är alla fiske och jaktgalningar som har högt specialiserade kunskaper inom våra intresseområden. Vi sätter gärna kunden i fokus och kan erbjuda precis rätt utrustning oavsett om du är intresserad av jakt, flugfiske, spinnfiske, mete, trolling eller annat. Hos oss hittar du kända varumärken som inte tummar på kvalitén, till bra priser. Om du besöker vår butik har du även möjligheten att testa beten spön och all annan utrustningen på våran egna brygga som ligger i ån, bara några meter från butiken. Så du verkligen vet vad du får innan du köper varan. Även om du bara vill komma in och titta runt lite och ta en kaffe och prata fiske eller jakt med oss så är du varmt välkommen till Najc Jakt & Fiske. Under hösten så kommer vi även att utöka vårat jakt sortiment men dom mest kända märkena inom jakt. Vi har även gratis parkering till alla våra kunder utanför butiken. Varmt välkomna till oss på Najc.

Denna sajt uppdateras inte längre.

 

N iklas

Jaktgalning som även trollar och fiskar lax, samt följer med på en och annan havsfisketur i Norge. Hittas oftast spanande efter vilt i någon suspekt buske i skogen.

 

A ndreas

Butikens metare. Har en förkärlek för karp, och pysslar lite med spinnfiske på sidan om. Misstänks förmodligen vara Sveriges skäggigaste metare.

 

J ohan

Mångfiskare som sysslar med Trolling, Flugfiske och Havsfiske i Norge. Har vunnit varenda trollingtävling i Scandinavien, på riktigt. Ja, faktiskt.

 

C hrister

Flugfiskefantast som har svingat ett flugspö i mer än 30 år. Har kastat varenda flugspö/lina som har tillverkats. Dem sista 7 åren är det skagit som gäller.